Canada

In de ruim 30 jaar dat ik actief ben in de reiswereld heb ik al veel van de wereld gezien, maar Canada heeft een speciaal plekje in mijn hart veroverd. Toen ik Canada voor het eerst bezocht was ik direct verkocht: wat een prachtig en divers land, met zijn schitterende natuur en oprecht vriendelijke mensen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ik me ben gaan specialiseren in dit prachtige land. Omdat het aanbod zo groot en divers is, staat nu het uitgebreide aanbod van alle reizen op onze website canadaspecialist.nl.

Als u Canada gaat bezoeken zal het land uw verwachtingen overtreffen: in het westen de indrukwekkende Canadese Rockies in Alberta, Vancouver en Vancouver Island in British Columbia. Verder noordwaarts ligt het aan Alaska grenzende, nog ongerepte Yukon. In het Oosten vindt u steden als Toronto, Montreal, Quebec City en Halifax, en het ruige Nova Scotia.

Er zijn verschillende manieren om Canada te ontdekken, het land is bij uitstek geschikt om per auto of camper te ontdekken. U kunt er ook voor kiezen om per trein dwars door Canada te reizen met The Canadian van Toronto naar Vancouver of de prachtige trip door de Canadese Rockies met de Rocky Mountaineer.

Mijn collega Daphne en ik hebben samen bijna heel Canada gezien en adviseren u dan ook graag bij het plannen van uw vakantie in het prachtige Canada.

Berry van Betuw